Halisdemir, söz konusu iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirterek, “Bu söylentiler kamuoyunda algı oluşturma amacı taşımaktadır.” dedi.
2019 yılından bu yana Çukurkuyu’ya hizmet ettiğini hatırlatan Başkan Halisdemir, göreve geldiği günden itibaren halkın iradesinden ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) desteğinden güç aldığını vurguladı.
“Bugüne kadar gerçekleştirdiğim tüm görüşmeler ve çalışmalar, mensubu olduğum partinin bilgisi ve onayı dahilindedir. Partimizde hiçbir belediye başkanı diğerlerinden ayrıcalıklı değildir.” ifadelerini kullanan Halisdemir, görevini aynı kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.
Son günlerde ortaya atılan “imtiyazlı görüşmeler” iddialarının gerçekle hiçbir ilgisi olmadığını kaydeden Halisdemir, bu söylentilerin siyasi manipülasyon amaçlı olduğunu dile getirdi.
Açıklamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin belediye başkanlarına yönelik son sözlerini de hatırlatan Halisdemir, “Sayın Genel Başkanımız, ‘Bütün belediye başkanlarımız bakanlarla veya ilgili kişilerle görüşebilir, kimse buna engel olamaz, bu benim talimatımdır’ demiştir.” ifadelerini aktardı.
Başkan Halisdemir, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bugüne kadar nasıl canla başla çalıştıysam, bundan sonra da aynı azimle Çukurkuyu halkına hizmet etmeye devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.”