Tarih: 01.03.2025 09:10

SÜRÜCÜLER DİKKAT! NİĞDE’DE 3 GÜZERGÂH ORTALAMA HIZ SİSTEMİNE ALINDI

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Valiliği trafik güvenliğini sağlamak ve kazaları önlemek amacıyla, ortalama hız ihlal tespit sistemleri ilimizde ve çevre illerde belirlenen güzergahlarda 1 Mart 2025 itibariyle devreye alındığını duyurdu.  Bu kayşamda Niğde – Aktaş – Nevşehir – Derinkuyu yolunda 41,340 kilometre, Niğde – Aktaş – Kayseri – Yeşilhisar yolunda 53,055 kilometre, Niğde – Ulukışla – Aksaray Merkez yolunda 93,524 kilometre olmak üzere 187,919 kilometre uzunluğundaki 3 güzergahta sistem aktif hale getirildi. Belirlenen güzergahlarda otomobiller için hız limiti 110 kilometre olarak açıklandı. 
Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Trafik güvenliğinin sağlanması ve kazaların önlenmesi için hız limitlerine uymak büyük önem taşımaktadır. Aşırı hız, can ve mal kayıplarına yol açarak trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktadır.
Niğde Valiliği olarak vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde seyahat etmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm sürücülerimizi trafik kurallarına uymaya ve hız limitlerine dikkat etmeye davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —