Tarih: 13.01.2023 12:31

Niğde'de yükümlülerden örnek davranış!

Facebook Twitter Linked-in

Niğde De­ne­tim­li Ser­best­lik Mü­dür­lü­ğü bün­ye­sin­de­ki yü­küm­lü­ler ta­ra­fın­dan öğ­ren­ci­le­rin saç ke­si­mi ya­pıl­dı.
Niğde Cum­hu­ri­yet Baş­sav­cı­lı­ğı'na bağlı ola­rak hiz­met veren Niğde De­ne­tim­li Ser­best­lik Mü­dür­lü­ğü bün­ye­sin­de de­ne­tim gören ve ber­ber­lik mes­le­ği­ni yü­rü­ten 3 yü­küm­lü ta­ra­fın­dan sos­yal so­rum­lu­luk ve iyi­lik ha­re­ke­ti kap­sa­mın­da Niğde'ye bağlı Gül­lü­ce köyü İlköğ­re­tim Oku­lun­da öğ­re­nim gören 19 erkek ile 1 kız öğ­ren­ci­nin saç ke­sim­le­ri ya­pıl­dı.
Niğde De­ne­tim­li Ser­best­lik Mü­dü­rü Hay­dar Demir ko­nuy­la il­gi­li yap­tı­ğı açık­la­ma­da; 'Bu güzel pro­je­nin ger­çek­leş­me­si­ne ve­si­le olan başta Niğde Cum­hu­ri­yet Sav­cı­mız Ömer Ekmen başta olmak üzere, Niğde İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü­müz Halil İbra­him Yaşar'a, Gül­lü­ce köyü İlköğ­re­tim Okulu Müdiresi Leyla Ay­gü­neş'e ve tabi ki emek­le­ri­ni esir­ge­me­yen yü­küm­lü­le­ri­mi­ze ayrı ayrı te­şek­kür edi­yo­rum' dedi. Köy­lü­ler, ise ve­ri­len hiz­met­ten mem­nun kal­dık­la­rı­nı be­lirt­ti.

 

 

 

SON DAKİKA gelişmelere anında ulaşmak için Niğde Medya Haber uygulamasını akıllı cihazlarınıza (İOS, Android) kurabilir, Twiitter'da @NigdeMedyaHaber hesabını takip edebilirsiniz.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —