Tarih: 29.08.2025 11:00

HALİBAS ART FESTİVALİ’NDE SANATÇILAR ARNAVUT BÖREĞİ MOLASI VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

5'incisi düzenlenen Halibas Art Kültür ve Sanat Festivali'nin 4. gününde, yurt içi ve yurt dışından gelen yaklaşık 70 sanatçı, Çukurkuyu Ömer Halisdemir Parkı'nda sanatsal çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürdü.

Festivalde bugün öğle yemeği molası, Bor Balkan Türkleri Derneği tarafından hazırlanan Balkan mutfağının meşhur Arnavut börekleri ikramıyla gerçekleşti.

Festivalin yürütme kurulunda gönüllü görev üstlenen Can Radyo sahibi Necmi Pişkin, ikram sırasında yaptığı kısa konuşmada, Bor Balkan Türkleri Derneği Başkanı Erkan Özgen, dernek üyeleri ve özellikle eşlerine teşekkürlerini iletti.

 

 

25 Ağustos Pazartesi günü başlayan etkinliğin birinci ve ikinci gününde, misafirlere Niğde Bor Kemerhisar, Bahçeli ve Gümüşler bölgelerinde tarihi ve turistik tanıtım gezileri düzenlenmişti.

Festivalin çalıştay kısmı Cuma günü sona erdi. Ortaya çıkan eserler, 30 Ağustos 2025 Cumartesi günü saat 12.00'de toplanarak, ertesi gün Kemerhisar Merkez Parkı'nda sergilenecek. Sanatçılara teşekkür belgeleri de burada takdim edilecek.

Festival, 31 Ağustos Pazar günü misafirlerin dönüş yolculuğu ile sona erecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —