Tarih: 24.02.2025 09:18

GELDİĞİNE GELECEĞİNE PİŞMAN OLDU! TATİLİ ZEHİR OLDU!

Facebook Twitter Linked-in

18 Şubat 2025 Salı günü Bor otogarından İzmit'e gitmek için otobüs yolcuğu yapan Meryem D., yolculuğu bitip sabaha karşı eşyalarını almak için otobüs bagajına yöneldi. Otobüs muavini herkesin eşyasını verdikten sonra kendi eşyasının yerinde olmadığını söyledi. Uzun süren aramaların ardından maddi değerinin 10 bin liraya yakın olduğunu söylediği eşya kolisine ulaşamayan Meryem D., firma yetkilileri ile görüştü. Görüşmelerde kolinin belki hiç yüklenmediğinin söylenmesi Meryem D.'nin sinir krizi geçirmesine neden oldu.
Firma yetkililerinin kendisiyle ilgilenmediklerini belirten Meryem D., konuyu basına taşımaya karar verdi.
Olayın üzerinden yaklaşık 5 gün geçmesine rağmen kolisine ulaşamayan Meryem D., devlet yetkililerinden yardım beklediğini ifade ederek şunları söyledi, "Benim maddi değeri azımsanmayacak eşyalarım kayboldu. Konuyu firma yetkililerine bildirmeme rağmen benimle ilgilenmediler bile. Benim hep baştan savdılar. Memleketime 3-5 günlük ziyaretim zehir oldu. O kolinin içinde bilgisayarım da olabilirdi. Ya da maddi değeri çok daha büyük eşyalar da olabilirdi. Ben maddi zararımın karşılanmasını istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun."
Şehirlerarası otobüs firmasını ilgili kurumlara şikayet edeceğini belirten Meryem D., "Artık eşyalarımdan umudum kalmadı, benim maddi zararımı karşılasınlar. Ben yandım başkası yanmasın" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —