Tarih: 27.02.2023 17:49

Altunhisar'ın en büyük sorunu çözülüyor! İlçenin altyapısı yenileniyor!

Facebook Twitter Linked-in

Niğde'nin Altunhisar ilçesinin içme suyu ve kanalizasyon sorunu çözülüyor. 

Altunhisar Belediyesi ilçenin en büyük ve en önemli sorunu olan ve yıllardır çözüme kavuşturulamayan altyapı sorununu çözüyor. Yapılan alt yapı ihalesiyle yaklaşık 40 kilometre kanalizasyon ve 36 kilometre içme suyu hattı yenilenecek. 

 

Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "İlçemizin Alt Yapı Yenilemesi Hayırlı Olsun

Belediye Başkanlığına aday olduğumuzda verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutlu sevincini yaşıyoruz. İlçemizin en büyük ve en önemli sorunu olan ve yıllardır çözüme kavuşturulmayan Alt yapı (İçme suyu-Kanalizasyon) sorununu da çözüyoruz.

 

 

16.01.2023 tarihinde yer teslimi yapılmış olup yaklaşık 76.000.000 TL bedel karşılığında 40 km Kanalizasyon, 36 km içme suyu hattı yenilenecek (İş tamamlandığında ilçemiz halkı yayla suyuna kavuşacak merkezdeki kuyular sulama için kullanılacaktır .) ve 300 tonluk su deposu yapılacak olup 240 iş günü süresi içerisinde tamamlanacaktır. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah" ifadelerini kullandı. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —