Tarih: 02.01.2025 13:42

Acı bekleyiş devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

26 Aralık 2024 tarihinde kayıp ilanı verilen, motosikleti ve cep telefonu Azatlı Barajı yakınlarında bulunan Osman Şükrü Dinçsoy'u (22) arama çalışmaları 7'nci gününde de devam ederken, baraj su tahliye pompaları ile boşaltılıyor.
Çiftlik ilçesi Azatlı Kasabasında yaşayan Osman Şükrü Dinçsoy'dan haber alamayan ailesi, 26 Aralık'ta jandarmaya kayıp başvurusunda bulunmuştu. Bölgede yapılan incelemeler sonucunda motosikleti ve cep telefonu Azatlı Barajı yakınlarında bulunan Dinçsoy için barajda arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı.
Niğde AFAD ekiplerinin yanı sıra Kayseri, Aksaray, Karaman ve Nevşehir arama kurtarma personellerinin su üzerinde ve gölet çevresinde destek verdiği arama çalışmaları çerçevesinde Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden dalgıç ekipleri ise su altı arama çalışmasını sürdürüyor.
Ancak aradan geçen 7 günde de bulunamayan Dinçsoy için barajın boşaltılmasına karar verildi. Baraj suyunun tahliyesi için çalışmalar başlatıldı.  
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —